Over ons

Voor de meeste wintersporters is het elk jaar weer een tijdrovende bezigheid om een geschikte wintersport vakantie te vinden. Iedereen stelt andere eisen waaraan zijn of haar wintersport vakantie moet voldoen, voor de één is het aantal kilometers piste belangrijk, voor de ander speelt de Après Ski een belangrijke rol en weer een ander wil ook de mogelijkheid om te langlaufen. SneeuwSporter.nl is hiervoor de oplossing.

Waarom?

Door het gebrek aan een passende oplossing voor dit probleem, is het idee ontstaan dat er een gemakkelijkere manier moet zijn om een wintersport te vinden die aan je persoonlijke eisen voldoet. Het doel van SneeuwSporter.nl is dan ook om dit te verwezenlijken.

Hoe?

SneeuwSporter.nl hoopt met deze website je te helpen om in korte tijd een wintersport vakanties te zoeken, vergelijken en boeken. Door het in kaart brengen van alle wintersport vakanties, aangeboden door Nederlandse reisorganisaties, is SneeuwSporter.nl in staat je als bezoeker een duidelijk overzicht te geven van alle wintersport vakanties die bij jou passen.

Wat?

Doordat SneeuwSporter.nl erop gericht is om je specifiek te helpen bij het vinden van je wintersport, biedt de website de mogelijkheid om te zoeken op basis van de specifieke eisen die jij stelt aan je wintersport vakantie. Op de website kun je met een aantal specifieke filters aangeven aan welke eisen jou ideale skigebied, dorp en accommodatie moet voldoen, om vervolgens deze te vergelijken bij de verschillende reisaanbieders. Op deze manier boek je altijd de juiste accommodatie bij de juiste reisaanbieder.

Toekomst

SneeuwSporter.nl is in oktober 2011 gelanceerd met een basis aanbod van wintersport vakanties en functionaliteiten. In de toekomst zal de website blijven investeren in een uitgebreider aanbod van wintersport vakanties en meer handige functies om je als bezoeker nog beter te kunnen bedienen.

SneeuwSporter.nl